آغاز همکاری میان آزمایشگاه علوم شناختی دانشگاه علامه طباطبائی با انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۲۲:۰۳ کد : ۱۷۸۵۲ خبر روز
تعداد بازدید:۳۹۴

تعمیق روابط پژوهشی میان واحدهای مختلف درون و برون دانشگاهی از ضروریات رشد و توسعه علمی و زمینه‌ساز ارتقای تحقیقات در بستر همکاری­‌های میان ­رشته­‌ای است. به­‌همین منظور امروز یازدهم اردیبهشت‌ماه، بستر لازم برای تعاملات علمی فزون­تر میان آزمایشگاه علوم شناختی و دانشکده علوم ارتباطات پایه‌ریزی شد.

در نشست هماهنگی امروز با حضور دکتر کامبیز بنی­‌هاشمی رئیس آزمایشگاه و دکتر محمدمهدی مولائی از اعضای هیئت علمی دانشکده علوم ارتباطات و عضو هیئت مدیره انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات و سرکارخانم ده‌صوفیانی نماینده آن انجمن، ضمن تبیین دیدگاه­‌ها و چشم‌­اندازهای همکاری، برگزاری دو دوره آموزش مجازی و دو دوره آموزشی حضوری پژوهش‌های کاربردی شناختی در حیطه علوم ارتباطات و رسانه برنامه‌ریزی گردید.

اطلاعات تکمیلی برای ثبت­‌نام علاقه­‌مندان در دوره‌­های یادشده به زودی در اختیار دانشجویان و محققان گرانقدر قرار خواهد گرفت.

نظر شما :