اطلاع رسانی ثبت نام در مدرسه کسب و کار دانشگاه علامه طباطبائی

۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۷۱۰ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌کند.
اطلاع رسانی ثبت نام در مدرسه کسب و کار دانشگاه علامه طباطبائی

دوره مقدماتی راه‌اندازی استارت آپ (مدرسه کسب و کار و اشتغال علامه طباطبائی)

هدف دوره: آشنایی با مفاهیم عمومی توسعه استارت آپ و مسیر آن.

شاید این روزها کلمه استارتاپ بسیار به گوش شما خورده باشد، راه‌اندازی کسب و کار آنلاین از اتاق و یا پارکینگ خانه با کمترین امکانات موجود و ناگهان تغییر زندگی میلیون ها انسان و تبدیل دنیا به مکانی بهتر! این شاید افکار بسیاری از کارآفرینان جوانی باشد که قصد دارند دنیا را متحول کنند. اما همیشه همه چیز به این زیبایی نیست، متاسفانه بیش از ۹۰درصد استارتاپ ها شکست می‌خورند بنا به دلایل مختلف و علاوه بر از دست داد ن میلیون ها و شاید میلیارد ها تومان هزینه، باعث سرخوردگی نسل جوان و خوش فکر این مرز و بوم می‌شود. مدرسهاشتغال و کسب و کار دانشگاه علامه طباطبائی پس از بررسی بسیاری از استارتاپ های موفق و شکست خورده کشور قصد دارد با بهره‌گیری از متخصصان اکوسیستم استارتاپی کشور در یک دوره آنلاین ۳ هفته‌ای شما را با فوت و فن راه‌اندازی استارتاپ، مراحل اصولی آن و بسیاری از موارد مهم و اساسی برای تبدیل کردن ایده شما به یک کسب و کار موفق و پول ساز شما را در این مسیر یاری نماید.

فرایند ثبت نام:

1.    ثبت نام و انجام تست شخصیت شناسی به مبلغ ۵۰،۰۰۰ تومان

2.    دعوت به مصاحبه از افراد واجد شرایط پس از تست شخصیت شناسی

3.    مجوز ثبت نام به افراد برگزیده پس از مصاحبه

4.    ثبت نام در دوره سه هفته‌ای به مبلغ ۴۰۰،۰۰۰ تومان

5.    اعطای مدرک حضور در دوره پس از پایان

6.    معرفی افراد واجد شرایط به استارتاپ‌های شتاب‌دهنده نوین تک و فینوا

تسهیلات ویژه:

·      ارائه تخفیف ۱۰۰ درصدی به ۳ نفر برتر آزمون

·      ارائه گواهینامه معتبر دانشگاه علامه طباطبائی

·      ۵۰ درصد تخفیف ویژه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی

مدت زمان دوره: سه هفته، روز های چهارشنبه و پنج‌شنبه  عصر